Délutáni előzetes: Wu-Tang: An American Saga

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 4, 16:57-kor a(z) videó témába.

Nagyon el akarja adni a Hulu a szeptemberi üdvöskéjét, a Wu-Tang: An American Saga címre hallgató sorozatát, aminek készítőgárdájában: The Rza, Method Man és Brian Grazer is helyet foglal, hiszen már előzetesének hetedik másodpercében lerántják a leplet. Nyilván utóbbi kettő, mint exec. producerként tűnik fel, a szkriptért Alex Tse felel valójában.

A történet középpontjában: a Wu-Tang Clan nevű hip hop banda igaztörténete áll. Célkereszt alatt a ’90-es évek eleje, amikor New Yorkban a crack-kokain olyan népszerűségnek örvend, hogy a drogbiznisz virágzik. Főhősünk, Bobby Diggs, azaz The RZA, aki ebben a korszakban próbál érvényesülni egy csapatnyi fekete sráccal, akikkel a zeneipart eléggé átformálják. Csak éppen mindez nem egyik napról a másikra történik, mivel a bűnözés jelen van legtöbbük életében. Mondhatni, annak része, és eléggé nehéz kizárni.

A berendelt 10 epizódját szeptember 4-én tűzik műsorukra. A szereplők között: Ashton Sanders, Shameik Moore, Dave East, Siddiq Saunderson, Marcus Callender, Julian Elijah Martinez, Zolee Griggs, Erika Alexander, TJ Atoms, Johnell Young. Mutatnám az első előzetesét, amit nagyon eltaláltak! Mellesleg az első 3 részét a nyitó napon hozzák – azaz csak 8 hétnyi ideig lesz a műsorukon. Ugyanezt alkalmazták a The Handmaid’s Tales-nél.free web stats