Yvonne Strahovski @ Glamour UK magazin, 2019/7

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 29, 11:12-kor a(z) cukorfalat témába.

Már egy ideje piszkozatban tengődik Yvonne Strahovski fotósorozata, amit a brit Glamour magazin készített el júliusi számához. Mikor, ha nem a TCA Press Tour Hulu “állomása” után lenne célszerű publikálni, mégis csak az elmúlt hetekben volt szó a sorozatáról, a The Handmaid’s Tale-ről, amiben feltűnik, mint főszereplő. Korábban láthattuk a 24: Live Another Day-ben és a The Astronaut Wife Club-ban is.

Visszakanyarodva a jelenbe… Idehaza A szolgálólány meséje már fut az HBO (és HBO GO) műsorán szinkronos premier formájában. Hetente két epizódot szállítanak egymást követően. A negyedik etapja is zsebben, így várhatjuk vissza a 2019/20-as idénybe. Ezen kívül azt se feledjük el, hogy a Stateless című ausztrál sorozatban is feltűnik, ami az ausztrál sivatagban egy bevándorlókat elkülönítő központra helyezi a hangsúlyt, ahova négy idegen érkezik, s akiknek élete összefonódik. Egyelőre nem tűzték ki a premierjét, a 6 részét Dél-Ausztráliában forgatták. Mindezeket alapul véve lássuk azokat a képeket a színésznőről!

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Akinek tetszenek a képek, azok ne feledkezzenek el a ‘megosztás’ gombra is klikkelni!)


free web stats