Stranger Things-event került a Fortnite-ba

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 7, 17:53-kor a(z) Fun témába.

Továbbra is virágzik a ‘battle royal’-stílus, melynek két igazán befutott címe: a PUBG és a Fortnite. Nem akarnék állást foglalni, melyikről mi a véleményem, de az tisztán látszodik, hogy a két játék megfér egymás mellett. Az Epic Game üdvöskéje egy rajzolt környezetet teremt a felhasználói elé, amelyhez jobban illik egy Stranger Things-es közös crossover, amivel e héttől a játékosai találkozhatnak. Bizony, ez az iparág se akart csukott szemmel elmenni a premier előtt, helyette inkább megragadta a lehetőséget, hogy növelje játékos bázisát.

Nincs túlgondolva az event, melyek egyik húzóereje, hogy két skint lehet megszerezni a karakterünkhöz: Hopper sheriffét és a Demogorgonét. (Lesz róla kép a tovább mögött.) Aztán adott egy olyan is, amivel a fegyvert lehet skinezni. A másik, hogy a játékban a Mega Mall régióban tűnnek fel portálok, amikkel a bevásárlóközpont különféle helyeire teleportálódunk – de elvileg ebben is van logika, nem csak randomítás.

A játékban így festenek a portálok. Eléggé ügyeltek arra, hogy hasonló legyen, mint, amit a sorozatban láthattak a nézői. Szerintem teljesen baró mindez!

(A tovább mögött megtekinthető azon skinek, amiket a most beaktívált eventtel lehet megszerezni.)


free web stats