Phoebe Tonkin @ Veni magazin, 2019/07

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 9, 17:01-kor a(z) cukorfalat témába.

Tegnap esett szó a Stan év eleji újoncáról, a Bloom-ról, ahol elhintettem egy olyan infót, hogy nemsokára érkezik Phoebe Tonkin-ről egy külön cikk a cukorfalat rovatba. Nos, lerónám a kötelező körömet és elhoznám a már korábban behirdetett fotócsokrot, amit a Veni magazinnak köszönhetünk, ami a 2019 júliusi számára szerezte meg magának a színésznőt, aki alapvetően nem egy rossz alapanyag. Azt azért sajnálom, hogy a róla készült anyagot nem tették elérhetővé online változatban – mivel kétlem, hogy hazánkban bárki random olvasója lenne.

Phoebe nem csak az ausztrál tévében volt jelen, hiszen előzőleg elég sok időt töltött el a The Originals-ban, ahol Hayley Marshall karakterét formálta meg. Lényegében a sorozat egyik főszereplője volt, akit kiragadtak az anyasorozatból, a The Vampire Diaries-ből. Még korábban a The Secret Circle-ben tűnt fel, de az ugye a 2011/12-es idényben elvérzett. Karrierje amúgy a H2O: Just Add Water című tinédzser sorozatban vette kezdetét, amivel még fiatal koromban én is találkoztam, de inkább eltitkolom ezt, ha szóba kerül. Rendezőként és íróként a Furlough címre hallgató rövidformátumban érvényesülhet, ha lesz belőle bármi. Ugye a projektbe Ryan Corr, Milly Alcock és Markella Kavenagh foglal még helyet. Na, de ne térjünk el a főtémától. Mutatnám a színésznő cseppet sem hétköznapi fotóit.

Kinek csináltam kedvet a Bloom-hoz?

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)


free web stats