Plakátba zárva: Bloom

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 8, 16:02-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az elmúlt időszakban keveset foglalkoztunk az ausztrál régióval, holott azért akadnak jó ötleteik, amiből szép számmal rendelnek be amerikai tévécsatornák feldolgozás jelleggel. Minap, teljesen véletlenül botlottam bele a Stan ausztrál (web)csatorna ötletébe, a Bloom-ba, amelynek egyik főszereplő: Phoebe Tonkin. Mindezt azért írom le, mert a következő napok valamelyikén hozok egy galériát a színésznőhöz. Korábban a The Originals-ban is megfordult, illetve az anyasorozatban, ahol Hayley Marshall karakterét formálta meg.

A történetének középpontjában: egy kisváros áll, ahol egy árvízben öt ember meghal. 1 évvel az esetet követően felfedeznek a helyiek egy különös növényt, ami képes arra, hogy megfiatalítsa az embereket – és ezáltal elő jön a haszonlesés is, hiszen hirtelen mindenki akarja, és akár ölni is képes érte.

A 6 részes sorozat január 1-jén debütált és futott ki. Egy napon kaptuk meg az összes részt. A csavar a szereplők között is helyet kap, hiszen Phoebe Tonkin alakítja a fiatalabb Gwen karakterét, akit valójában Jacki Wearver testesít meg. További színészek között: Bryan Brown, Ryan Corr, Nikki Shiels, John Stanton, Sam Reid és Tommy Brydon. Anno elmaradt a plakátjának megmutatása, így utólagosan lerónám kötelezettségünk előtte.

„You’re only young twice.”


free web stats