Natalia Dyer @ Refinery29, 2019

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 8, 20:01-kor a(z) cukorfalat témába.

Mit néztetek hétvégén? Nyilván most arra menni ki a játék, hogy hány olvasónk darálta le a Stranger Things 3. évadját?! Én még talonban tartom picit, hogy a körülötte lévő hype csökkenjen. Az elmúlt hetekben átlagon felüli cikkszám született hozzá, aminek lassan a mérséklődéséhez közeledünk. A Netflix még nem rendelte be a 4. etapot – de vélhetően ez csak átmeneti időszak. Mostanság inkább az a szokásuk, hogy előre közhírré teszik a befejező etapok hírét, hogy mind a készítők, mind pedig a szereplők fel tudjanak készülni a zárásra, s méltó módon menjen végnyugalmára. (Azaz, erre alapozva meglepődnek, ha kaszálnák.) Nemrég mutattam Sadie Sink-ről, az egyik főszereplőről egy rakatnyi fotót, amit az Elle magazin és a Pull&Bear jóvoltából nézhettünk. Most folytatnám a sort, mert egy másikat is kiragadtak a tömegből.

Natalia Dyer-ról, azaz a sorozatos Nancy Wheeler-ről hoznék el egy kreatív fotósorozatot, amit a Refinery29 nevű weboldalnak köszönhetünk. Köszi! Jól megragadták a témát, hiszen, amolyan Upside-down stílusban összeraktak egy pofás elképzelést, melynek végeredményét mutatnám…

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)


free web stats