Ez történt a Veronica Mars első 3 évadjában…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 13, 20:39-kor a(z) videó témába.

Nem sok sorozat mondhatja el magáról, hogy egyszerre három otthona legyen. Azt se, hogy pályafutását egy olyan csatornán kezdte el, ami mai viszonylatban már nem is létezik. Jó, fúzió ide vagy oda, attól még a UPN a múlté. És az is ritka számba megy, hogy majdnem 15 év elteltével a legtöbb főszereplő visszatérjen.

A Veronica Mars-ról van szó, ami annak idején a UPN-en kezdte el a pályafutását, majd miután a WB-vel fúzióba lépett, megszületett a jelenkori The CW. Ám ott se élt hosszabb életet, mivel a 3. évadja után elkaszálták. 2007 májusát éljük. Akkor búcsúzott dupla résszel a sorozat. Kultként tartjuk számon, mert a Kristen Bell által megformált Veronica Mars belopta a nézők szívébe magát. Hiába maradt el a vártaktól más téren. A Hulu azonban feléleszti és hozza július 26-án a 8 részes folytatását. A többi produkciójával ellentétben nála más lesz a menetrend, ugyanis mindet elérhetővé teszi a debüt napján.

Ez alkalomból a kampány már javában tart. Netre pakolt egy összefoglaló videót arra kihegyezve, hogy mi történt az első 3 évadjában; valamint a tovább mögött megtekinthető a legújabb főcíme is, amit eléggé humoros módon tálalnak.

Végül még annyit, hogy feltűntetném az első 4 részének címeit:

4×01 – Spring Break Forever
4×02 – Chino and the Man
4×03 – Keep Calm and Party On
4×04 – Heads You Lose

Beszédes esetleg valakinek? Okosabbak lettünk, vagy továbbra is azt mondjátok, hogy 2019-ben nincs sok értelme címeket adni a sorozatrészeknek?
free web stats