Emlékeztető: Búcsúzó RTL-menetrend + Holtsáv 6. évad premier

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 22, 20:28-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 23:00-tól az AXN műsorán: Holtsáv (The Dead Zone) – 6×01.

Ma. 21:15-től az RTL Klub-on: A szökés (Prison Break) – 3×13 (évadzáró)
Ma. 22:10-től az RTL Klub-on: Született nyomozók (Women’s Muder Club) – 1×13.

Kezdjünk utóbbiakkal. Az RTL Klub leadta mindkét sorozat 2007/08-as idényű évadját. Lehet felzárkózni a Prison Break-kel, hiszen a negyedik évad jelenleg a FOX műsorán fut. A Women’s Murder Club már nem lehet ennyire boldog, mivel az ABC nem rendelte be a folytatást, amit megértünk. Szerintünk sem annyira nagyszám. Ízlések és pofonok. Ha krimire vágytok és elfogyott az össze CSI: New York, akkor talán áttérhettek rá, amúgy meg totál unalmas az egész.

Személy szerint, nem vagyok rajongója a The Dead Zone-nak. Sokan istenítik, de én akkoriban fellélegeztem. Örültem a törlésének, mert legalább felszabadult egy hely az USA Network csatornán. Tudjátok mennyit jelent egy főműsoridős timeslot, főleg vasárnap? …sokat. Mint tudhatjátok, idén nyáron az In Plain Sight érkezett meg, melyből berendelték a második évadot, de ne térjünk el a tárgytól.

A sztorit nem kell bemutatni. Ha jól emlékszem, akkor – talán – az RTL Klub/TV2 (esetleg Viasat3/M1) kezdte el adni elsőként, de az AXN nem packázott. Megvette a le nem adott szezont, azaz a tavalyi hatodikat, amely 13 epizódos. Tartsatok most is velük. A csatorna előzetesét ezen a linken nézhetitek meg.


free web stats