Hihetetlen nagy punnyadás a DVD-iparban

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 22, 22:12-kor a(z) DVD témába.

A ’kukijaim’ szerint szeptember 14-e óta nem lestem rá: Milyen újdonság várhatóak az évvégére, a 2009-es év elejére a DVD-iparágban, mint megjelenés. Ez alatt a közel másfél hét alatt alig jött ki valamilyen értelmes infó, amiről illő lenne írni, persze mi találtunk egy-kettő ilyent.

  • Elsőként az Everwood második évadjának megjelenését emelném ki, melyet a Warner Home Video-nak köszönhetünk. Egyelőre csak maga a megjelenésének híre a hír. Gondoltátok volna? Annyi biztos, hogy 2009-re várható. (Első évadja 2004-ben jelent meg. Nem most volt. És hol a vége még?! Messze.)
  • Muszáj említést tennem a Mind of Mencia negyedik évadjáról, melyet november 11-ére várunk. Comedy Central-os produkcióról van szó, amit talán a közel jövőben láthatunk a Magyarországon honosított csatornáján.
  • Végül a Project Runway – szintén – negyedik évadját emelné ki a sorból. A reality nem éppen mondhatja magát szerencsésnek, hiszen a BRAVO kitolta a következő évadjának premierjét jövőre, hivatkozván a rendezetlenségre. (Én inkább anyagi vonzat hiányát érzem emögött.)


free web stats