Plakátba zárva: Sintonia

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 19, 16:24-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Szépen sorjában szivárognak a bejelentések az augusztusi Netflix premierekkel kapcsolatban. Most már azt is tudjuk, hogy augusztus 9-én kapjuk meg a Sintonia címre hallgató brazil Netflix-nek a saját gyártású sorozatát, amiről eddig – ahogy nézem – nem esett szó a blogon, így most pótolnám mindezt. Nyelvezetben portugál lesz az alap, mármint ott ez a hivatalos.

A történet középpontjában: három tizenéves fiatal, akik São Pauloban élnek és kergetik az álmukat egy olyan világban, ahol a zene, a drog és a vallás meghatározó tényezője az emberek hétköznapjainak. A készítők között: Kondzilla mellett még helyet kap: Felipe Braga és Guilgerme Moraes Quintella. A pilotot Pedro Furtado írta, illetve besegített neki Luíza Fazuio is neki. A szereplők között: Vanderlei Bernardino, M.C. Jottapê, Christian Malheiros, Bruna Mascarenhas, Danielle Olímpia, Fernanda Viacava és Julia Yamaguchi.

A megszokott módon, 8 epizódos évaddal tessék számolni. A Netflix-en az előzetese már magyar felirattal elérhető, így vélhetően a premierje napján már csekkolható lesz ily módon a komplett szezonja. Íme a plakát hozzá.

Rewrite your future.


free web stats