Reggeli videó: Rick & Morty – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 20, 8:31-kor a(z) videó témába.

Néhány nappal ezelőtt mutattam két friss képkockát a Rick & Morty 4. évadjához, amit az Adult Swim novemberben hozza vissza a képernyőre. Addig még rengeteg idő van, de vélhetően, nem annyi idő fog eltelni, mint a berendelésétől számítva a 2019-es Comic Con-ig?! Vagy ne poénkodjak ilyen dolgokkal?

2018 májusában történt az, hogy az Adult Swim 70 epizódos berendelést adott a sorozatnak. Ez abból a szempontból egy kimagasló szám, hogy a lefutott 3 etapja során 31 epizódot kaptunk 2014 és 2017 között. Ergo, kétszer többre hosszabbította meg. Egyelőre nincs arról információ, hogy milyen epizódszám/évad felosztással dolgoznak a folytatásában, de vélhetően 10-14 résszel kalkulálva zsebben van cirka 5-6 évad. A hosszútávú befektetést az is elősegítette anno, hogy Dan Harmon-t és Justin Roiland-et sikerült magukhoz szerződtetni; valamint az is, hogy a csatorna legnézettebb sorozatáról van szó.

Az egyik epizód nyilvántartó oldalon november 17-i start szerepel, ami reálisnak tűnik, hiszen a hónapot már egy ideje tudjuk. A San Diego-i rendezvény alkalmából kaptunk egy jelenetsort a folytatásból, amit a kép alatt, a tovább mögé rejtettem – ugyanúgy, mint az anno közzétett berendelés hírét, amiről valamiért nem született külön cikk berkeinkben. Hiba!

(A tovább mögött megtekinthető a kedvcsináló betekintő a folytatásba, ami soká érkezik.)free web stats