Durvulás ma estére is? Naná!!!

 
Beküldte: tess 2008 September 23, 22:52-kor a(z) Heti adag témába.

Kissé késve ugyan, – de mostanság mondjuk úgy is ez lesz a trendi – lássuk hát az esti felhozatalt, ami több mint impozáns. Lesz itt kérem premier dögivel visszatérő sorozatokkal és újoncokkal egyaránt. Lesz finálé és megehetősen aktív kábeles hadszíntér is. És mindez csak a nézők kegyeiért, hihetetlen milyen versengés folyik odakint!

Kezdjük talán mindjárt azzal, hogy visszatér pár régi krimi, vagy ahogy mostanság divatos hívni őket, nyomozós-sorozat. Elsőnek mindjárt a 6. évadjával debütáló NCIS, ami ugye idehaza is nagy favoritnak tekinthető. Részemről nem vagyok nagy rajongója, de Kanyecc szerint az egyik legjobb a műfajban. Talán majd ő vállalkozik is egy rögtönzött kritikára. 

Ugyancsak nagy veterán a hadszíntéren az NBC-s Law and Order: Special Victim Unit, ami a jubileumi 10. évadjával jelentkezik az este folyamán. Mariska Hargitay és csapata egyébként már bezsebeltek mindent, amit lehetett. A sorozat pedig a Dick Wolf creator egyik legjobban jövedelmező spin-off vállalkozásának bizonyult. Hát kell ennél több? A sorozat idehaza a TV2-n is fut, bár már nem követem. Egy nyári darálásra viszont tuti bevállalnám.  

És ha már nyomozósdi, akkor ott van a másik örök kedvenc a Without a Trace. Tipikus CBS-es nyomozós sorozat, lévén már a 7. évadját kezdi meg. Ez mutatja tán a legjobban, hogy a CBS sorozatai mennyire ki vannak öregedve. Ettől függetlenül persze sikeresek, amit a kritika is igazol. Egyesek szerint a történet a 4. évadtól száguld, de én még mindig csak az 1.-ben veszteglek. Pedig anno, amikor behozta a TV2 késő estére mindenegyes részt követtem. 

Hát ezek lennének a nagy visszatérő premierek, melyek mellett kissé eltörpül a ma esti két újonc. Elsőnek az ABC-s Oppotunity Knocks bizonyíthatja be, hogy Ashton Kutcher még mindig fasza gyerek, akinek tényleg tökös ötletei vannak. Jelen esetben egy olyan vetélkedőről lenne szó, ami házhoz megy, de ha veszítesz akkor könnyedén a házad is bánhatja. 

A másik újonc a CBS idei első kísérlete a vérfrissítésre, ami nagy meglepetést gondolom nem fog okozni lévén megint egy nyomozós sorozattal van dolgunk. Igen ez a The Mentalist akarna lenni, aminek a nyáron már napvilágot látott az Unaired Pilot verziója. Anno kimaradt a szórásból, de érzésem szerint Pilot nem fog. Erre pedig a garancia a rendező David Nutter, akinek mint ismeretes arany kezei vannak, valamint a Prison Break egykori eyecandyje Robin Tunney, aki végre visszatérhet az élvonalba is akár.

Emellett persze van még egy vödör néznivaló, ami hát már-már a fizikális tűrőképességünk határán mozog összességében. Lesz ugye Dancing with the Stars 7. évados premier, ami gondolom a reality bolondoknak kötelező. Meg amúgy is, tessék egy részre benevezni és ámulni, hogy milyen is az ottani verzió, majd összehasonlítani a hazai förmedvénnyel. 

Végezetül pedig jöjjön a kábeles hadszíntér, mert hát ott is van ám élet. Elsőnek mindjárt itt van az Eureka, ami a 3. évaddal búcsúzik a Sci-Fi Channel műsoráról. A sorozatban Kanyecc van otthon, így ő többet tudna róla regélni, de szerintem a folytatás már most borítékolható. 

Ugyancsak búcsúzik az E! műsoráról a Pamela Anderson nevével jegyzett gagyi reality a Pam: Girl on the Loose. A kritika csapnivaló volt, a Pilot első 10 perce pedig sikeresen meggőzőtt, hogy véletlenül se vesztegessem rá a drága időmet. Ugyancsak búcsúzik a Secret Lives of Women a WE műsoráról. Ez meg mi a szar?! Aki minden áron kábeles programot akar, annak ott van Janice Dickinson model kereső realityje, ami egy az egyben olyan mint az ANTM, csak itt mindent szabad lévénkábelen megy a móka.


free web stats