Délelőtti előzetes: The Witcher

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 20, 11:05-kor a(z) videó témába.

A 2019-es Comic Con egyik nagy húzóneve kétségkívül a The Witcher lett, ami vélhetően az évvégén érkezik a Netflix műsorára. A forgatás már nyár elején befejeződött, melynek helyszínéül Magyarország szolgált. Azóta kaptunk egy sornyi promóciós fotót, illetve egy eléggé jóféle plakátot. Ezen felül arra az aggályra is fény derült, hogy a főhős hátán miért csak egyetlen kard hever, holott a másiknak kulcsfontosságú szerepe van.

Lauren Hissrich, a sorozat showrunner-je anno az Entertainment Weekly-nek adott interjújában elmondta, hogy ne igazán számítsanak a rajongók gonosztevőkre. Hozzátette azt is, hogy a könyvet vették alapul, így, akik azt hitték, hogy a videójáték került feldolgozásra, azok tudatosítsák a tényt, hogy nehogy csalódás érje őket. Ahogy a Trónok harcánál, úgy itt is a politika, a dráma és a szex itatja át a történetet, ám azért mellékesen hozzátette a hölgy: „I don’t think people need ’the next #GameofThrones’”.

8 epizódot kapunk, rengeteg szereplővel valamikor a 2019/20-as idényben. A San Diego-i remek helyül szolgált az első előzetesének leadására. Tényleg ütősre sikeredett az anyag, én háromszor is megnéztem egymás után Geralt-ot megszemélyesítő Henry Cavill igazi profi. Ez nem vitatható semmilyen módon! Lássuk hát!

Are the ones we create.free web stats