Snowpiercer: befutott egy előzetes és három promóciós fotó

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 21, 16:41-kor a(z) Promo,videó témába.

2016 novemberében történet az, hogy a TNT a Tomorrow Studios jóvoltából berendelte a Snowpiercer címre hallgató sorozatot. A történetének alapjául John Friedman neve alatt jegyzett képregény szolgál, amiből mozifilm is készült Snowpiercer: Túlélők viadala címmel. A sorozat készítői azt vették a fejükbe, hogy ugyanazt a sztorit átültetik a tévében, csak annyi különbséggel, hogy nem elsivatagosodott Föld áll a középpontban, hanem egy befagyott, ahol már 7 éve zajlik ez az áldatlan állapot.

A történetében egy állandóan mozgásban lévő vonatra helyeződik a hangsúly: a túlélőkre, akik eme zord környezethez alkalmazkodni tudtak. Természetesen a társadalmi rétegek jelen vannak, amiket úgy képzeljünk magunk elé tálalva, hogy a vonat elejében: luxuskörülmények uralkodnak, míg egyre hátrébb megyünk a vagonok között, egyre inkább pornépesedik a helyzet. Már csak az a kérdés, hogy miért ragaszkodnak ennyire hozzájuk a felsőbb körökből?!

Érdekesen alakult a Snowpiercer élete, hiszen a TNT rendelte be, azonban a projekt útközben otthont váltott, mivel immáron a TBS-nél tartjuk számon, ami 2019 májusában berendelte látatlanban, azaz premier előtt a 2. évadot is.

A szereplőgárda roppant mód népes. Helyet kap benne: Aaron Glenane, Aleks Paunovic, Alison Wright, Annalise Basso, Benjamin Haigh, Daveed Diggs, Fiona Vroom, Happy Anderson, Iddo Goldberg, Jaylin Fletcher, Jennifer Connelly, Jonathan Lloyd Walker, Katie McGuinness, Kerry O’Malley, Lena Hall, Mickey Sumner, Roberto Urbina, Rowan Blanchard, Sam Otto, Sasha Frolova, Shaun Toub, Sheila Vand, Steven Ogg, Susan Park és Timothy V. Murphy. További készítők között: Becky Clements, Bong Joon Ho, Dooho Choi, Graeme Manson, Lee Tae-hun, Marty Adelstein és Park Chan-wook.

Mellesleg azt se feledjük, hogy az eredeti pilothoz képest újabbat kapunk, amit James Hawes rendezésével kaptunk meg. Illetve Steven Ogg állandó szereplője lett a 2. évadnak, mivel az elsőben visszatérőként emlegettük, de hasonló a felállás Rowan Blanchard-nál is.

A tervezet szerint 2020-ban kapjuk meg a kezdést, de ilyen ajánló után ez cseppet se érdekel, mert a jó munkához idő kell, ezen pedig érződik, hogy azért csúszik ennyit, mert nem akarnak hitvány műt kiadni a kezük közül. Ne is tegyék. – Egyébként nektek nincs egy enyhe Metro Exodus/Metro 2033 érzetetek a látottak után?

(A tovább mögött még egy promóciós fotó, illetve egy előzetes, amit a Comic Con alatt adtak le!)free web stats