Reggeli előzetes: Wynonna Earp – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 23, 9:16-kor a(z) videó témába.

Tavaly júliusban a Comic Con alatt rendelték be a Wynonna Earp 4. évadját. Azóta eltelt egy esztendő és eléggé nagy hallgatás volt a háza táján. Februárban lebbentek fel olyan híresztelések, hogy az IDW Entertainment, azaz a gyártója anyagi nehézségekkel küszködik, és ezáltal veszélybe kerül(he)t (persze csak feltételezve!) a folytatás, azonban a Syfy mindezt hamar megcáfolta, azaz próbálta bevédeni magát. Jelenleg arról van szó, hogy 2020 nyarán érkezhet legkorábban a 4. évad – és ez azért is hangzik furán, mert egyrészről elvileg berendelésre került útközben az 5. etapja is a szériának; másrészről, tavaly szeptemberben kaptuk meg a dupla részes évadfináléját a 3. szezonnak, azaz ő is becsatlakozik azon produkciók közé, ahol egy évnél többet kell várni a folytatásra. De ha megkapjuk, annyi baj legyen, hiszen a végcélon a hangsúly! Nincs igazam?!

A végére azért bemásolnám azon interjúszösszenetet, amelyben Lydia Antonini, az IDW Entertainment elnöke megnyugtatja a rajongókat:

‘Wynonna Earp’ – the series, the comics, the characters, the story and the fans are all deeply important to IDW so we are thrilled to be able to continue to tell the Wynonna story. From the very beginning, the fans have embraced the series and have transformed their passion into an inclusive community built upon empathy and support, as well as whiskey and donuts. We are grateful to have partners who were able to help us bring it back for a fourth season so that we can continue to serve the dedicated Earpers, and entertain fans everywhere.”

A végére pedig egy friss előzetes, amit Comic Con-on adtak le a folytatáshoz.free web stats