Promóciós fotók az Another Life-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 23, 10:09-kor a(z) Promo témába.

Régi elmaradást pótolnék (de sok ilyen lesz a következő napokban!), hiszen az Another Life premierjének hajnalán járunk, így amondó vagyok, hogy illő lenne megmutatni a hozzá kiadott promóciós fotókat – amik nagyjából egy hónapja kerülték a netre. Sajnálkozás helyett inkább összegyűjtöttem őket, mégis csak 2 nap múlva teszi számunkra elérhetővé a komplett szériáját a Netflix.

Mennyire várjátok???

Mielőtt átadnám a teret a képeknek, azt azért megjegyezném, hogy a streaming szolgáltató készített hozzá magyar szinkronos előzetest, amit a napfolyamán fogunk publikálni, de ne rohanjak ennyire előre. Másrészt az se titok már, hogy a ‘Másik élet’ magyar címmel tartja számon. Engem kicsit a BSG-szele csapott meg, amikor megpillantottam a fotóit, de lehet csak azért, mert az egyik főszereplő ott is szerepelt hasonló szerepkörben. Július 25-én okosabbak leszünk, ez ugye csütörtöki startot foglal magában. A Netflixnek ez a második kiemelt napja.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Ha tetszenek a promóciós fotók, akkor ne felejts el a megosztás egyik opciójára klikkelni.)


free web stats