Délutáni előzetes: Treadstone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 25, 16:30-kor a(z) videó témába.

Azt látom, hogy az USA Network biztonsági játékra törekszik. A szűkülő piac egyik áldozata a kábeles tévés berkekből, hiszen mostanra már nem rendel be olyan határozottan, és nagyobb számban. Ez nekünk speciel jó, hiszen érezteti, hogy minőségibb anyagot próbál élénk tálaltatni, ami jobban megfogja a közönséget. Téma tekintetében kicsit a Cinamax irányvonalát veszi fel – legalábbis valamiért úgy érzem, ad az igényességre, még ha az a “létszám” rovására is megy.

A közel jövőben érkező újonca a Treadstone lesz, ami a Bourne-univerzum bővítésére hivatott. 2016-ban Frank Marshall, a franchise egyik készítője még pozitívan állt a következő filmhez, azonban azóta semmi infó felőle. Ám tévés fronton az USA Network karolta fel, melynek középpontjában: a CIA black ops. programja, az Operation Treadstone lesz, aminek egyik tagja maga Jason Bourne. A sztori olyan alvóügynökök egy csoportjára helyezi a hangsúlyt, akiket rejtélyes módon felélesztenek szerte a világon, hogy folytassák megkezdett „halálos” küldetésüket.

A szereplők sorában: Brian J. Smith, Emilia Schüle, Gabrielle Scharnitzky, Hyo Joo Han, Jeremy Irvine, Michael Gaston, Michelle Forbes, Omar Metwally, Patrick Fugit, Shruti Haasan, Tess Haubrich és Tracy Ifeachor. A forgatókönyvet Tim Kring neve alatt jegyzik – de érdemes fejben tartani azt is, hogy 2010 szeptemberében startol a megvalósítása, amit anno még John Gleen és Anthony Zuiker vezényelt. Mutatnám a nemrég kijött ajánlót hozzá.free web stats