Nagypál Orsi rendezésével kapunk két The Outpost-epizódot

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 25, 21:22-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Minap futottam bele egy magyar jelenlétbe, aminek úgy érzem külön cikket kell adnom. Épp a reggeli hírmorzsákhoz gyűjtöttem az anyagot, amikor megpillantottam a The Outpost 2×06-os részének hivatalos leírásában egy magyarnak tűnő nevet: Orsi Nagypal-ét. Nyilván egyből rágoogliztam, hogy kiről is van szó – és milyen jól tettem.

Az imdb profilja is frissült (mármint a közelmúltban), és feltüntetésre került az, hogy valóban köze van a The Outpost 2. évadjához. Az augusztus 15-én adásba kerülő Secrets and Lies című 2×06-os részét rendezte a fantasy sorozatnak. James Faller és Kynan Griffin íróduóval dolgozott együtt. Nah igen, de az eggyel korábbi, 2×05-ös epizód is a nevéhez fűződik, aminél a forgatókönyvet Katy DiSauvino készítette.

A film.hu tavaly készített vele interjút, ajánlom figyelmetekbe. Itt tessék keresni.

Orsi munkásságához kapcsolódik a közelmúltban a befejeződött Tóth János, melynek 2. évados munkálataiban aktívan résztvett rendezőként; illetve a Csak színház és más semmi 1. etapjában is dolgozott. Nem csak a közszolgálati tévék sorozataiban fedezhetjük fel, hiszen az HBO-s Terápia 2. szezonjában is rendezett.

Kíváncsi leszek, miként fogadják a kinti kritikák a ráeső feladatkör megvalósítását. Mi pedig örüljön, hogy egyre több magyar tehetség tűnik fel nemzetközi produkciókban. (Ugye az Ransom szinte mindegyik 3. évados részében találhatunk magyar vendégszerepelőket.)


free web stats