Két promóciós fotó a Watchmen-hez

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 10:25-kor a(z) Promo témába.

Csak októberben érkezik a Watchmen, de a készítőknek sikerült annyira felcsigázni az utca emberét, és köztünk Engem, hogy nem nagyon tudok nála várósabb sorozatot mondani az ősz második hónapjára, amikor már az országos csatornák újoncai és visszatérői rég elstartoltak. A Comic Con ideje alatt megtett mindent az HBO, hogy kellőképpen népszerűsítse, elég csak a legfrissebb előzetesére, vagy épp plakátjaira gondolni.

1 hét elteltével újabb tényekre derült fény, melyeket a legfrisebb promóciós képeivel hoznék el!

Azt már írtam, hogy 2019-ben veszi fel a fonalat a történet, azonban a sorozatbéli világképről nem esett szó, pedig jó, ha helyére tesszük a dolgokat. Damon Lindelof egyik interjújában elmondta, hogy Robert Redford a jelenlegi elnöke az Egyesült Államoknak. Ugye a képregény befejezésében Redford fontolgatja, hogy indul az 1988-as választáson, ám a készítő elárulta, hogy az HBO-s tévésorozat kronológiájában Nixon egy ciklusra még marad, ám halálával az alelnök, Gerald Ford lép a helyére, aki elveszti a ’92-es választást, amit Redford nyer meg. Mindeközben az alkotmány módosul, ami lehetővé teszi, hogy ne csak két ciklusra maradjon Redford az elnök. Az író elmondásai szerint, kíváncsi volt, hogy

“Mit eredményezné, ha egy jó szándékú liberális fehér férfi sokáig elnök maradna?!

Tehát leszögezhető, hogy az évszám egyező lesz, ám egy alternatívnak mondható jelenbe kalauzol minket!

Egy másik érdekességre is fény derült, miszerint, mivel nem alakult ki a sorozat történetében az amerikaiak és az oroszok szembenállása, ezért egy másik konfliktus alapozza meg a feszültséget, amit a rassz és a rendőrség alapoz meg. Az előzetesben feltűnő Rorschach-maszkos illetők ezt a vonalat erősítődik!

A végére pedig egy beszólás Lindelof-tól, miszerint

“I’m channeling the spirit of Alan Moore to say “Fuck you, I’m doing it anyway.”


free web stats