Amazon visszarendelte a The Expanse és a Carnival Row duót 2020/21-re

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 28, 19:52-kor a(z) Hírek témába.

Zajlik odakinn az amerikai újságírók nyári túrné sorozata, a TCA Press Tour, melynek állomásai közül a streaming szolgáltatók se hiányozhatnak. Az elmúlt napokban már híreink között olvashattatok számtalan sorozatsorsról, ez mind az előszele vagy éppen a panel történése. A hétvégén az Amazon került górcső alá, melynek egyes döntéseiről már olvashattatok a délután folyamán, azonban kettőt kihagytam közülük, amik megérnek egy külön megemlékezést.

Történt ugyanis, hogy az Amazon berendelte a The Expanse 5. évadját, valamint a Carnival Row 2. etapját!

A két sorozat különlegessége, hogy mindegyik premierje előtt áll, azaz vakon tették le a voksukat mellettük. A The Expanse anno a Syfy-on startolt, ám 3 évadot követően elkaszálásra került, mivel a gyártó és a csatorna között kialakult – a szerződésből adódóan – nézetkülönbség az utósugárzását illetően, amivel nem tudta kellő módon megszedni magát nézőkkel a Syfy. A kaszája után új otthon keresésére indult a gyártó, így került az Amazonhoz a folytatása. A 4. etapja csak 2019. december 13-án rajtol, azaz jól kicsúsztatták a visszatérését, viszont, vélhetően a lejáró szerződések okán megadta a zöld utat az 5. etapnak, hogy ezzel ne legyenek később gondjai.

A Carnival Row kapcsán kicsit az a helyzet, mint a szintén premierje előtti berendeléssel büszkélkedő The Boys-nál: bízik a sikerében, és ez a fajta döntés is egyfajta pozitívságot áraszt a nézők felé.

Mindkettővel találkozunk a 2020/21-es idényben.


free web stats