Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 29, 12:20-kor a(z) Hírek témába.

 • Őszi premierrel érkezik az HBO műsorára a Mrs. Fletcher címre hallgató sorozat, ami műfaját tekintve a coming-of-age komédiát erősíti. A forgatókönyvét Tom Perotta írásával kapjuk. A történet középpontjában: egy anyuka és főiskolás fia. Előbbi újra életre kell, hogy megtalálja a boldogságát és a szabadságát, amely a múltban meghalt benne. A sztori érinti az internetes pornót és a közösségi médiát hatásait is. A főszereplők között: Cameron Boyce, Casey Wilson, Domenicj Lombardozzi, Jackson White, Jasmine Cephas Jones, Kathryn Hahn, Jen Richards és Owen Teague. A pilot rendezését Nicole Holofcener végzi. További készítők: Jessi Klein és Sarah Condon.
 • A BBC jóvoltából a Comic Con-on ki lehetett próbálni a Doctor Who – The Edge of Time-hoz készülő VR-játékot, ahol a Doctor társát alakítjuk. A háttérben hallhatjuk az utasításait, hogy szedjük össze a különböző dolgokat, amik majd neki kellenek. Várhatóan szeptemberben kerül kiadásra. Itt a beharangozó ajánlója.
 • Van néhány címünk: Tern HavenSuccession 2×05; MasadaPreacher 4×01; DespotReef Break 1×07; Stay (I Missed You)Roswell New Mexico 2×01; High on the Looming Gallow TreesCity on a Hill 1×08; No Weddings and a FuneralAmerican Dad 15×18; In My HeelsPose 2×10;
 • Mark Mylod rendezésével, valamint Will Tracey írásával kapjuk meg a Succession 2×05-ös epizódját az HBO jóvoltából szeptember 8-án.
 • Az Amazon zöld itat adott az I Know What You Did Last Summer című sorozat elképzelésnek, amit itthon a mozikban Tudom mit tettél tavaly nyáron! címmel láthattak a nézők. James Wan lesz a rendezői székben, még az írók sorában: Shay Hatten, Pavun Shetty és Neal H. Moritz. Műfaj tekintetében: YA horror stílust képzeljünk magunk elé, mint a filmnél.
 • A Big Mouth háromévados berendelése többek között annak köszönhető, hogy a Netflix és a Brutus Punk egy „masszív” szerződésnek adott zöld utat. Ergo, a streaming szolgáltatónak bejön az animációs csapat irányvonala, így magához láncolta: Nick Kroll-t, Andrew Goldberg-et, Mark Levin-t és Jennifer Flackett-et.
 • Carona Adly MacKenie írásával kapjuk meg a Roswell, New Mexico 2. évad nyitóepizódját, amit Lance Anderson rendezhet.
 • Csak emlékeztető jelleggel írnám, hogy a Dollface és a Reprisal 10-10 részes berendeléssel érkezik a Hulu műsorára az 1. évadjával.
 • A Quibe nevű streaming szolgáltató berendelt Maurice Harris-től egy rövidformátumú dokusorozatot, melynek lényege abban merülne ki, hogy feltárja a kreativitás természetét a világtervezési folyamatain keresztül. További készítők között: Peter Kline, John Kaplan, Rashida Jones és Will McCormack. A produkció a Centerpiece címre hallgat.
 • Az HBO Max streaming szolgáltatónál is dübörög a biznisz, ugyanis zöld utat adtak a Drama Queen címre hallgató elképzelésnek, melynek különlegessége, hogy a TVLine.com társalapítójának életét dolgoznál fel részben, ami az 1980-as években játszódna New Jersey-ben, ahol egy megszállott tévéfanatikus tinédzser kerülne górcső alá. A készítők között J.J. Abrams és Ben Stephenson, valamint Rachel Rusch Rich.
 • Bryan Cranston és James Degus többévre szóló szerződést írt alá a Warner Bros TV Group-pal. Korábban a Sony Pictures TV-nél ténykedtek.
 • Courtney A. Kemp és Curtis „50 Cent” Jackson ott lesz a Power Book II: Ghost címre hallgató Power spinoffjában, mint exec. producer.
 • Az Amazon zöld utat adott a Paper Girls címre hallgató Brain K. Vaughan neve alatt jegyzett Image Comics képregény tévés feldolgozásának, melynek írója Stephany Folsom lesz. A történetében: négy vagány és talpraesett újságkihordó lányt ismerhetünk meg a ’80-as években, akik egy többpárhuzamos időben zajló temporális háborúnak a résztvevői. melyben a high-tech tinédzserek és a vaskézzel irányító felnőttek csapnak össze, Stony Stream-ben. A komplexítást az a tény fokozza, hogy az egyes idősíkok paradox módon átfolynak egymásba a valóságon feltépett hasadékokon keresztül.
 • Kurt Feller, aki vendégszereplőként csatlakozott az Evil című újoncba, most ki lett emelve állandó szereplőnek.
 • Janet Mock rendezésével kapjuk meg a Pose 2. évadjának záróepizódját.
 • Shawn Ryan készítésével az FX berendelt a Sony Pictures TV és az Original Film gyártásával egy könyvfeldolgozást, amit John Tayman neve alatt jegyzünk. A történetének középpontjában: az FBI TOP10 legkeresettebb bűnözője áll. Egyelőre még csak szkript jellegű a projekt, ahol Neal H. Moritz és Pavun Shetty is közreműködik. A címe: The Wanted.
 • Az ABC zöld utat adott a Címnélküli Nate Bargatze-projekt pilotjának elkészítésének. A történet középpontjában egy házaspár állna, akik maguk mögött hagyják Kaliforniát, hogy Tennessee-ben folytassák életüket, ahol a férfi családja él, és ahol 6 éves lányukat fel akarják nevelni. A főszereplők között: Nate Bargatze és Katie Aselton. A készítők sorában: Alex Murray, Ari Katcher, Dan Shaki, Danielle Sanchez-Witzel, Jerrod Carmichael, Jon Liebman és Tim Sarkes, valamint Drew Goddard, aki a rendezője lesz a pilotnak.
 • Szeptember 13-án debütál az Undome az Amazon Prime kínálatában.
 • Október 18-án érkezik az Amazon kínálatába a Modern Love.

free web stats