Augusztus 12-én folytatódik a Drága örökösök a 2. évaddal

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 14:51-kor a(z) Magyar hírek témába.

Akkor újra: az RTL Klub a Drága örökösök 2. évadját augusztus 12-én hozza vissza. A premierjének rendje a megszokott lesz, azaz hétköznaponként 20 órától érkeznek az új részek.

Ez annyit jelentene, hogy A mi kis falunk 3. évad ismétlésének helyére kerül, mivel a 3×17-es epizódját (ami egyben az évadzáró is) augusztus 9-én adja le a csatorna újfent, melynek következtében kifogynak belőle. Hasonló kaliberű, akarom írni nézettséget generáló elképzeléssel akarja feltölteni a timeslotot, így műsorára tűzi a szintén falusi környezetben játszódó másik sorozatának folytatását. Teljesen logikusan! Mellesleg nyáron még vevőbbek is a nézők az ilyenre, a kérdésem már csak az: megdől-e a korábbi nézettségi rekordja?

Ezzel egyidejűleg módosul a műsorrend a 33. héttől, ugyanis a Drága örökösök után érkezik 21:10-re a Barátok közt, majd pedig 21:55-től esti filmek jönnek az őszi stratégia beköszöntéig.

Az évadnyitó epizód: A felújítás, míg a 2×02 a Székfoglalás címet kapta.

Az új évad történéseit másolnám a közleményből:

(…) az ügyvédnő, vagyis Kálmán bácsi özvegyének beköltözése alaposan felkavarja a Szappanos család életét. Tibi háborút indít az új családtag ellen, és mindent megtesz, hogy elüldözze. Tamás kenderültetvénye majdnem bajba sodorja a családot, megjelenik Szláven felesége Olga is, akinek esze ágában sincs elválni, viszont letelepszik a faluban. Mónika és Subicz – a panzió és kisbolt új tulajdonosai – teljes egyeduralomra törnek Ökörapátiban. Kristóf szakít Pannával, és talán rátalál egy új szerelem is. Kata és Dani kapcsolata pedig végre beteljesedhetne, ha Stefi egy váratlan életesemény kapcsán nem forgatná fel teljesen Dani mindennapjait. Sándor, Mihály, Zsóka és Anikó pedig készülnek a nagy afrikai útra.”

A folytatáshoz pedig már van két hivatalos kreatív is, amiket vétek lenne, nem megmutatni!


free web stats