Szépen haladnak a Netflix-nél a szinkronmunkálatok

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 1, 11:27-kor a(z) Magyar hírek témába.

Már két hónapja rendes (próbaidő nélküli) előfizetője vagyok a Netflix-nek. Nagyjából akkor csatlakoztam, amikor megkezdődött a lokalizációja. Gondoltam este, csak futólagosan körbenézek, hogy az elmúlt negyedévben mi a helyzet szinkron tekintetében, mert heti rendszerességgel hoznak egyet-kettőt – beleértve a filmes szegmenst is. Annak pedig külön őrültem, hogy a Shaft c. film a debüt napján megkapta a magyar hangját; ellenpéldaként pedig az Another Life-ot hoznám fel, amire eléggé rákészültem, de a mai napig nem élesedett be.

A lista előtt azért megjegyezném, hogy a streaming szolgáltató startjánál fel se merült bennem az a tény, hogy előbb kaphatok meg valamit szinkronosan, mint hogy tévében/moziban leadnák! Változnak az idők, de ez jó számunkra. Tehát mutatnám a listát, amit Ti is napiban csekkolhattok, ha az alábbi linkre klikkeltek:

Insatiable1. évad
Trinkets1. évad
Dead to Me1. évad
Death Note1. évad
– Fekete tükör (Black Mirror) – 5. évad
Gotham1-4. évad
Killer Ratings1. évad
Lego City1. évad
LEGO Nexo Knights1-2. évad
– Különös dolgok (Stranger Things) – 1-3. évad
Ninjago: Mastets of Spinjitzu1-6. évad
– San Francisco-i történetek (Tales of the City) – 1. évad
Titans1. évad
Total Drama1-2. évad
The Chef ShowVol. 1.
PJ Masks1. évad

+ biztosan érkezik magyar szinkronnal:

13 Reasons Why?1-2. évad
– Másik élet (Another Life) – 1. évad
– Kamrák (Chambers) – 1. évad
– A Sötét Kristály: Az ellenállás kora (The Dark Crystal: Age of Resistance) – 1. évad

Nem rossz a felhozatal. Természetesen jöhet más is, most hirtelenjében azokat soroltam fel, amikből érkezett vagy magyar előzetes, vagy a részeinek végen a stáblistában ott szerepelnek a szinkronhangok.

Evezzünk más vizekre. Rátérnek a cikk eredeti koncepciójára, azaz egy Youtube videóra, melynek különlegessége, hogy a 13 Reasons Why Hannah-jának szinkronhangja csinált egy vlog epizódot a tapasztalatairól, élményeiről – amolyan kérdezz/válaszolok felállásban!

A tovább mögött megnézhető a videó!free web stats