Beteg hétfők lesznek ezek

 
Beküldte: tess 2008 September 29, 20:50-kor a(z) Heti adag témába.

Lassan kezd teljessé válni a hétfői kínálat, ami enyhe túlzással is, de rohadt gyilkos lesz. Napról-napra tartani a szintet meg már-már lehetetlen vállalkozás! Gondoljátok eddig olyan laza sorozatok vannak terítéken, mint a Prison Break, a The Sarah Connor Chronicles, a Heroes, a CSI: Miami, Gossip Girl vagy a Raising the Bar. És akkor még a sitcomokról nem is beszéltünk! Népes tábor ez is, bár itt nincs nagy érdekeltségem, de hát egy Big Bang Theory nálam is érik vagy egy How I Met Your Mother, hogy az újoncok közül a Worst Week-et ne is említsem.  Jah és persze a kötelező mumus, az örök szenvedő alany a One Tree Hill is terítéken van. Kapásból 10 nézős sori, ami mellé meg betársul ma estétől két visszatérő is.

Elsőnek a Chuck érkezik a 2. évaddal, ami sokak szerint a 2007/08-as szezon legjobb komédiába ágyazott guilty-pleasure sorozata lett. Ezt mondjuk leginkább a nerd styleban nyomuló Zachary Levi-nek és a hihetetlenül szexi Yvonne Strzechowki-nak köszönheti. Adam Baldwin meg úgy kult arc, ahogy van. Nézettségileg stabil közepes volt, így a sztrájk után számomra cseppet sem volt bizonytalan a berendelés, bár a nagy próba majd csak most jön. 

Az este másik visszatérője a szintén NBC-s Life lesz, ami viszont éppen csak túlélte az 1. évadot. A készítők kapkodva lezárták a sztorit a 11. résszel, így most elméletileg egy új fejezet kezdődhet. Gondolom a séma nem fog sokat változni, de nem is baj, mivel ezt a sorozatot nem a sztori és a látványvilág adja el, hanem Damian Lewis. Mellesleg a tavalyi szezon egyetlen nyomozós újonca volt, amit végig is követtem. Nem véletlenül teszem hozzá, még akkor is ha sok minden nem jött be. Egyébként mind a két rész már egy hete nézhető a ZULU-n, persze csak IP buherával.


free web stats