Plakátba zárva: Hyperdrive / Hiperturbó

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 2, 12:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Júliushoz képest a Netflix augusztusa eléggé feszesnek ígérkezik, legalábbis másfélszer több mindennel tessék számolni. Este kirakásra kerül a havi menetrendje! Csak arra akartam kilyukadni, hogy talán korainak tűnhet a Hyperdrive kreatívjának megmutatása, ami augusztus 21-én érkezik a 10 részes 1. évadjával, valamint Aaron Catling showrunner-i irányításával. Az elképzelés a verseny reality műfaját hivatott erősíteni.

A koncepciója pofonegyszerű: adott tíz cseppet sem hétköznapi pálya, amin a versenyzőknek végig kell menni a legkevesebb hibával és a legjobb idővel. A Kodak Eastman Business Parkját, azaz egy ipari komplexumot alakított át a legőrültebb versenypályákká, amilyennel még néző (hát még versenyző) nemigen találkozhatott.

A műsorvezetők sorában: Lindsay Czarniak, Rutledge Wood, Mike Hill és Michael Bisping. A produkciót az alábbi hangzatos jelzőkkel hirdetik, mint a “leglátványosabb autóverseny a Földön”, vagy “mint a Fast & Furious, csak a valós életben”. A további készítők között: Lloyd Braun, Chris Cowan, Charlize Theron, Beth Kono és AJ Dix.

Régóta vágyom egy olyan autós műsorra/reality-re, ami ehhez hasonló, így nem kérdés számomra, hogy premierjénél ott leszek. Mellesleg az ajánlója magyar felirattal érkezett, ami jót sejtet. Ha én lettem volna a marketing embere, akkor csak annyit tettem volna hozzá: “olyan mint a Ninja Warrior, csak autókkal”. A legrosszabb az egészben, hogy ilyesmit magyar változatban is tutira nézne az átlagember, de arra csekély esélyt látok, hogy 10 éven belül meghonosításra kerülne.

Íme a már emlegetett plakátja!


free web stats