Kedvcsináló képek és előzetes a Hyperdrive-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 6, 16:35-kor a(z) Promo,videó témába.

Pfuu… Jól elfeledkeztem a Hyperdrive-ról, ami augusztus 21-én mutatkozik be a nagyközönség előtt. Egy cseppet sem hétköznapi verseny reality-vel találkozhattok, aminek remélem egyszer a magyar változatába belefutok az egyik hazai tévé által, mert ez az a műfaj, amit szerintem mindenki szeret. Mármint annyiféle verseny reality van, ugye érkezik a Fuss, család, fuss! vagy a Hungary Ninja Warrior új évadja; azonban, amikor az autóddal kell helytállnod sokkal másabb. Kicsit olyan, mint amikor a Forged in Fire-ban a versenyzők a saját fegyverükkel vágnak neki a pályának, hogy megmérettessék tudásukat, képességüket. Hiperturbó címmel érkezik, várhatóan a premiernapján érkezik belőle feliratos változat is.

Múlt héten már esett szó róla, a plakátjánál leírtam minden fontos tudnivalót. Ott tessék okosodni, most viszont átadnám a teret a kedvcsináló fotóknak, amiből arra következtethettek, hogy ez igazából egy Ninja Warrior, csak autóval kell a pályát teljesíteni! Bónuszként hoznék még egy ajánlót is hozzá.

(Az előzetest galád módon a ‘tovább mögé’ dugtam el, csak hogy biztosan megnézzétek a többi hozzákapcsolódót! Nekem még mindig hozza negyedik nézés után is a “nézzük már” érzés.)free web stats