Kezdődik a Fuss, család, fuss! 1. évadjának felvétele is…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 2, 13:17-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

A Tv2 ősszel két saját gyártású műsorral próbálja majd a nézőket megnyerni. Az egyik a Kapj el, ha tudsz! címre hallgató (eredeti címén: Catchpoint) gameshowja; a másik pedig a Fuss, család, fuss!, ami egy családi verseny reality lesz. Nem csak a fizikai, de a mentális próbatétel is megjelenik a műsorban, aminek vezetője Palik László lesz. Anno az Exatlon után hirdette be a csatorna. A casting lezajlott, így augusztusba lépve megkezdődhet a forgatása.

Anno a Tv2 a hivatalos közleményében ezt írta róla:

„A műsorban fitt és kevésbé edzett, de nagyon elkötelezett civil és sztárcsaládok versenyeznek a főnyereményért. Komoly fizikai és mentális akadályokat kell legyőznie annak a családnak, aki szeretné a „Legfittebb család” címet és az ezzel járó pénznyereményt megszerezni. A versenyzőket profi mentorok is segítik abban, hogy a legjobb teljesítményt érjék el. Bátorság, kitartás, összefogás. Ez jellemzi a családi verseny résztvevőit, és a végén kiderül, melyik Magyarországon a legfittebb család.”

A forgatás a napokban elkezdődik. Palik már elkezdte promózni a műsort, íme néhány instagram bejegyzés a jelenségről. Azt se feledjük el, hogy a „Legfittebb család” címe mellé 10 millió forintos fődíj is dukál.

A tovább mögött folytatnám még néhány fotóval! Azokat se felejtsétek ki a sorból.


free web stats