Swingtown: A BRAVO igényt tart rá

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 30, 10:56-kor a(z) Hírek témába.

Még mindig nem született döntés a sorozat jövőjét illetően. A Swingtown-t a nyár egyik meglepetésének tartjuk nyilván, hiszen nem csak külföldön, de hazai p2p-es töltöttség adatai alapján is közkedveltnek számított. 13 epizódos első évadzáró epizódja pár hete került leadásra, viszont a CBS némán hallgat! Az első lépést a BRAVO hozta, amikor a napokban bejelentette, hogy igényt tart az ismétlés jogára. Ez alapján még idén, pontosabban október 7-től, műsorára bocsájtja a nem éppen hétköznapi sztorival megáldott tavalyi CBS-es újoncot.

Tess szimplán átlagon alulinak értékelte a pilot-részt, viszont a folytatás egyre jobban megtetszett neki. Szereplésére sem lehet panaszkodni, hiszen míg nem cserélt helyet a Flashpoint-tal: tündöklött a csütörtöki pangásban, viszont a péntekiben koránt sem tudott jobbat produkálni. Egy kérdés áll fenn: Van-e ütőképes sorozat jövő nyárra? A Flashpoint megkapta a második évadjára szóló berendelést, tehát vele mindenképpen lehet számolni, ahogyan a Big Brother-re is.

Ha engem kérdeztek, akkor az időhúzás vége pár hét erejéig fog tartani. Ha netán nem lenne igazam, akkor a mérvadó a DVD-vétele lesz. Nem könnyű a felállás és mivel nem volt szerencsém hozzá, ezért se ellene, se mellette nem foglalnék álláspontot. (Valójában, előzetesei alapján megtetszett.) Annyi mindenesettre biztos, hogy az ESETLEGES folytatásához a BRAVO mindenképpen hozzájárult, mert ha nemet mondana a CBS, még ott a vészterv, miszerint mehet kábelre vagy akár osztott költségekkel mindkettő részlegre a második évada. (Ld.: Friday Night Lights harmadik évad sztorija.)


free web stats