Plakátba zárva: Frontera Verde / Green Frontier

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 6, 15:24-kor a(z) videó témába.

Egy újabb nemzetközi produkció érkezik, amire érdemes lesz odafigyelni. A Green Frontier vagy spanyolosabban: Frontera Verde címre hallgató elképzelés a Netflix augusztusi műsorrendjében lát napvilágot a hónap közepén, egészen pontosan: augusztus 16-án. Kolumbiából származik a projekt, amit még 2018-ban rögzítettek Letíciában, az Amazonasz mentén. Ha vettek egy pillantást a lentebbi kreatívjára, akkor hozza magával a kedvcsinálást, mert ilyen képi világgal nem mindennap találkozik az ember. Nálam ugyanannyira képernyőhöz szögelő, mint a skandináv térségek havas tájai, talán abból egy fokkal többet látunk mostanság.

A történetének középpontjában: egy fiatal nyomozó és annak társa áll, akik mélyen az Amazonaszba utaznak, Brazília és Kolumbia hátárához, hogy egy furcsa gyilkossági sorozatot felgöngyölítsenek. Hamar rá kell döbbeniük, hogy sokkal többről lesz szó, mint egy sornyi gyilkosságról – és akkor még ott van a bennszülött nép, akikkel szinten összetalálkoznak akarva-akaratlanul.

A minisorozat rendezői között kap helyet: Ciro Guerra, Diego Ramírez Schrempp, Mauricio Leiva-Cock és Jenny Ceballos. A főbb szereplők sorában: Juana del Río, Nelson Camayo, Ángela Cano, Miguel Dionisio Ramos, Gabriella Campagna, Bruno Clairefond, Andrés Crespo, Marcela Mar, Mónica Lopera, John Narváez, Edwin Morales, Karla López, Antonio Bolívar és Gabriella Campagna. További készítők között: Antón Goenechea, Camila Bruges, Gibrán Portela, Javier Peñalosa, María Camila Arias, Natalia Santa és Nicolás Serrano.

Mutatnám a hozzákészült plakátot! Egyébként minisorozat státuszában emlegetik, azaz egyévadosra van tervezve.


free web stats