Két előzetest is kapott a Jófiúk

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 6, 8:41-kor a(z) Magyar előzetes,Magyar hírek témába.

Mi történt a nyáron az RTL Klub-nál? Igazából meglátták azt, hogyha nézettséget akarnak generálni, akkor A mi kis falunkkal kell operálnia. A 3. évadja kifutott nyár elejével, így új részek hiányában a Tv2 fegyverét vetették be (ugye ők a Bezár a Bazár!-t sugározták újfent, az 1. évadjától!), az ismétlést; melynek értelmében hétköznap esténként újra nézhette a magyar ember Pajkaszeg eddigi történését, amit a Drága örökösök 2. évadjával vált jövő hétfőtől.

A csatornának azonban van a tarsolyában sajátgyártású produkció. Ott A Mellékhatás, amit eredetileg tavaszra szántak; vagy A hentes, amiről nemrég mutattunk kulisszás fotókat. Mindkettő még várhat magára, ugyanis a harmadik újoncát kezdte el tegnap óta promózni, a Jófiúkat, amelynek marketingjénél vissza is nyúlnak titkos fegyverükhöz – ami képest ismétléssel is a hét legnézettebb produkciója lenni a 18-49 évesek körében.

A mi kis falunk alkotóinak új vígjátéksorozata!

– csendül fel az előzeteseinek végén az abszolút fejet felkapó kijelentés. És az ember már egyből arra asszociál, hogy rossz nem lehet! A Jófiúk az a sorozat lesz, amelyben rendőrökre megy a fókusz oly módon, amire mindenki vevő lesz. Egyelőre még csak a teaser jellegű beharangozója kezdődött meg, így most csak annyit mondanék, hogy a szereplők sorában: Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel kapott helyet. Adaptációról beszélhetünk, hiszen az eredeti alapot a spanyol Balfék körzet (Los hombres de Paco) szállította a készítőgárdának, ahol Kapitány Iván is helyet foglal!

(Az előzeteseket a tovább mögött tessék keresni!)
free web stats