Madelaine Petsch @ Nylon magazin, 2019 augusztusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 7, 17:45-kor a(z) cukorfalat témába.

A „cukorfalat” rovat nem titkolt célja az, hogy, ha van olyan sorozat, amit nem néztek, de meglenne rá az affinitásotok (csak a szabadidő bekorlátoz!), akkor az egyik főszereplővel meghozza a kedvet az elkezdéséhez, darálásához. Mostanság eléggé könnyű helyzetben vagyok a szerkesztését illetően, mert azt vettem észre, hogy a filmes- és tévés piac egybefolyt, a nagynevek már nem csak a mozivászonoknál tűnnek fel, sőt olykor van az úgy, hogy egy tévésorozattal sokkal nagyobb népszerűséget szed össze egy készítő vagy egy színész, mint egy filmes szereppel. Nagyobb közönséghez képesebb eljutni. A következő alany Madelaine Petsch lett, akit utoljára a Riverdale-ben láthattunk, mint Cheryl Blossom karaktere. Főszereplő mivoltából adódóan jelen volt az elmúlt évadjaiban, és a folytatásból se hiányozhatott. Korábban egy-két kisebb szerepe volt, semmi számottevő, igazat megvallva, most bontakozik ki.

A Nylon magazin vette elő, akitől korábban már kaptunk számtalan fotósorozatot másokról – csak hát az év eleji adatvesztésből eredően ezeket nehézkesen tudom nektek prezentálni. Mindenesetre az árulkodó nyomok itt fellelhetők! Aki pedig elolvasná a hozzászületett cikket, az klikkeljen ide, ahol ingyen és bérmentve megteheti. Nem is szaporítanám a szót, átadnám a teret a galériának.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Akinek tetszenek a képek, azok ne feledkezzenek el a ‘megosztás’ gombra is klikkelni!)


free web stats