Plakátba zárva: Mindhunter – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 7, 9:13-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Komolyan nem tud eltelni nap, hogy ne foglalkoznék legalább egy Netflix-es sorozat érkezésével. Egyszerűen annyi sorozatot hoznak havi rendszerességgel, hogy már tényleg azon kezdtem el gondolkodni, hogy rájuk kéne építeni a komplett blogot, mert alapvetően a tartalmuk: több mint minőségi, illetve azáltal, hogy megkezdődtek több sorozatnál a szinkronmunkálatok (pl.: Daredevil!!!!), egyre jobban nyit a hazai közönség felé. Apropó, ha már szóbahoztam a magyarhangokat, akkor mindenképp muszáj megemlítenem, hogy a Mindhunter 1. évadjának munkálatai már javában zajlanak, így hetek/hónapok kérdése, és aki eddig nem látta, mert csak azzal hajlandó – ne legyetek mazochisták, pls! – belekezdeni, mindenképpen kövesse a blogot, mivel lesz róla megemlékezés.

Mellesleg magyar felirattal el van látva a 2. évadnak az ajánlója – így, ha hangot elsőkörben nem is, de vélhetően feliratot kapunk!

Nos, a második felvonás augusztus 16-án érkezik. Egy olyan ügyet vesznek elő a készítők (révén, hogy évados antológiáról beszélünk, minden idényben új történettel operálnak!), ami a ’70-es évek végén, ’80-as évek elején nagy port kavart, mégis csak az áldozatok között nem felnőttek, hanem gyermekek kaptak helyet. Ezt a gyilkosságsorozatot dolgozzák fel, remélhetőleg úgy, hogy megkapjuk a választ arra a kérdésre, hogy miért történhetett mindez! A tegnap megmutatott előzetese mellé megérkezett a hivatalos plakát is!

History. Pattern. Profile.”


free web stats