Plakátba zárva: The inBESTigators

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 9, 13:59-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Régi időkre emlékeztet a Netflix egyik mai premierje, a The inBESTigators, ami műfaját tekintve: az egykamerás gyermekeknek szánt komédiák listájára férne fel. Fura is a streaming szolgáltató saját gyártásúi között visszalátni, mivel annyira nem odaillő, inkább a Disney Channel-re vagy a Nickelodeon-ra tudnám elképzelni. Igen, túlvagyok a pilotját, és közben a második epizódja is lecsorgott. Most épp emésztem a látottakat! Nagyon elborult ez a humor, de vevő vagyok rá továbbra is.

A történetének középpontjában: négy tizenéves fiatal áll, akik alakítanak egy nyomozóirodát, hogy a helybéli ügyeket megoldják és igazságot szolgáltassanak. Igazából négyük közül a frissen érkezett diáklány lesz az agy, aki cseppet sem hétköznapi megfigyelőképességgel rendelkezik. Első ügyük egy iskolán belüli muffin eladásból befolyt pénz eltulajdonítása lesz, a másodikban pedig egy helyi anyuka eltűnt netes rendeléseinek ügye képezi a feszültséggenerálást.

Ne várjatok sokat! Ha ezt szem előtt tartjátok, akkor abszolút kellemes csalódás ér bárkit, mert alapvetően aranyosak a fiatalok, akikre olykor nagyon fárasztó poénokat írnak – de egy kritika formájában kitérek majd erre is. A szereplők sorában: Abby Bergman, Anna Cooke, Aston Droomer és Jamil Smyth-Secka.

Mától nézhető az első felvonása, hiszen 20 epizódot rendeltek be belőle, amit 10-et kaptunk meg. A magyar felirat is ott a feliratlistán – ha valakinek ez számít!

Mutatnám a két kreatívát!

(A ‘tovább mögött’ egy másik, azt se hagyjátok ki a sorból.)


free web stats