Gracie Dzienny @ 2019-es fotósorozat

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 19, 21:04-kor a(z) cukorfalat témába.

Annyi ‘cukorfalat’ cikk van bekészítve piszkozatba, hogy a bőség zavara van jelenpillanatban a közlésük kapcsán. Az elmúlt hetekben amúgy se foglalkoztam annyira a rovattal, holott megérdemelné a törődést két naponta legalább, de annyi baj legyen. Megpróbálok változtatni a helyzeten. Alapvetően az is a célom, hogy ne csak a férfi olvasóinknak kedvezzek az efelé bejegyzésekkel, hanem a hölgyeknek és kisasszonyoknak is, de a sort nem a mostanival fogom megtörni, pedig higgyétek el: szerettem volna, de a forrás hiánya nagyúr!

A mostani választottam a Chasing Life című ABC Family-s (mert akkor még nem Freeform-ként emlegettük) sorozat egyik főszereplőjére, Gracie Dzienny-re esett, akinek neve ottani alakításával égett be a memóriámba. 2014/15-öt írunk, nem ma történet, de azóta is sorozatozott pl.: a CBS színeiben a The Zoo-ban vagy hogy a jelenkorból is mondjak egyet ott a Hulu-s Ramy – igaz itt csak vendégszereplőként volt jelen. Kivételesen nem magazin képéket szedtem össze, hanem egyik fotózásának végtermekeit, amik 2019-ben készültek valamilyen okból kifolyólag. Ezt mutatnám meg a folytatásban!

Ha pedig lenne köztetek olyan női olvasó, aki szívesen szerkesztené a férfiakról szóló blokk változatát – vagy csak szimplán adna tippet, az bátran keressen minket bármelyik hírfolyamon! Előre is köszi.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azokat se felejtsétek ki a sorból.)


free web stats