The Grayson: Új képregényhős láthatáron

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 3, 10:13-kor a(z) Hírek témába.

A Variety tette közzé a hírt a napokban, miszerint a THE CW belevágna a Smallville kvázi spinoff sorozatának projektjébe. Az alapkoncepció Dick ”DJ” Grayson-ról szólna, vagyis az első Batman-es Robinról, akinek családi és szerelmi életébe, valamint a polgárvédős énbe nyernénk bepillantást, mindezt Kelly Sounders és Brian Peterson, azaz a Smallville két showrunnerjének hozzájárulásával. A sorból McG-t se feledjük ki.

A csatorna nem első alkalommal próbálkozik maradandót alkotni ezen a téren, ami majd nem osztaná meg a nézőközönséget. Annak idején, 2006/07-es idényben indította volna el az Aquaman-t, de aztán még a premier előtt lefújta a berendelését, így csak egy unaired pilot maradt a rajongóknak, ami eléggé sovány vigasz, hiszen tess egyik legjobban várt újonca volt akkoriban. Remek főcímmel látták el, nem beszélve a sztoriról, ami szintén többünknek megtetszett a maga módján, de talán majd a The Grayson tovább fog élni.

Ha már kvázi spinoffban gondolkodik a THE CW, akkor nagy gondok lehetnek a Smallville körül? Nem feltétlenül, mivel a készítők kijelentették, hogy eszük ágában sincs maguktól elkaszáltatni a sorozatot, sőt addig csinálják, amíg azt engedik nekik, viszont régóta tervezik ezt a mellékvágányos folytatást, és talán most megvan a remény a megvalósulására. Hát a Superman és Batman-féle Birds of Prey után meglesz a jövő év egyik legvártabb képregény adoptációja.


free web stats