Plakátba zárva: Stumptown

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 14, 12:47-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Képregény-feldolgozás, de nem a szuperhősös műfajból. Szerintem Greg Rucka és Matthew Southworth se hitte azt, hogy a Stumptown című négyrészes művük megjelenését követően, cirka 9 évvel tévésorozatot rendelnek be az elképzelésükből, ami a modernkori detektívtörténet erősítése mellett teszi le a voksát. A főhősnő személyében egy portlandi magánnyomozót ismerhetünk meg, aki régen a katonai hírszerzésben ténykedett, így problémamegoldó készsége eleggé adja magát. Heti ügyekkel operálnak a történetnél, amit majd egy átívelő sztorival kapcsolnal össze.

A kezdeti szereplőgárdából kiesett Mark Webber, akinek a helyére Jake Johnson került. A főszerepben: Cobie Smulders és Michael Early, valamint Adrian Martinez, Camryn Manheim, Cole Sibus, Michael Early és Tantoo Cardinal. A forgatókönyvet: Jason Greenwood készítette.

Az előzetese alapján viccesnek tűnik, kellő humorral operálnak, hogy nagyobb célközönséget megfogjon. Az ABC már az első hullámban hozza. Szeptember 25-én számíthatunk az érkezésére.

“Saving the day. Her way.”


free web stats