Iszonyatos pénteken vagyunk túl

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 4, 8:42-kor a(z) Heti adag témába.

Ilyen pénteket az elmúlt években se láttam. Miért? A csatornák teles tele rakták újdonságokkal. Mennyire volt meggondolatlanság, az majd hétfő este fog kiderülni, mikor pontos számbeli értékeket kapunk a szereplésekről. Pénteket egyébként deadzone-nak is szokták emlegetni, mert hiába teljesértékű nap, mégis ekkor születnek a legalacsonyabb nézettségi számok.

A CBS idén sem változtatott a műsorstruktúráján, azaz meghagyta a pénteki krimi adagját, ami közé a The Ex List újoncot szúrta be. (A Ghost Whisperer népszerűbbé vált az elmúlt években, viszont a Numb3rs-szel jobban járt volna. – amondó vagyok!) Az ABC hozta a totál érdektelen részlegét, amire a legkevesebben vagyunk kíváncsiak szerintem. Ennek ellenére durván meglepő, hogy a Supernanny-ban és a Wipe Swap-ben ennyire megbízik. A THE CW-ről eltűnt a Friday Night Smackdown!, amit ezentúl csak a MYTV-n sasolhatunk, viszont helyére megérkezett a fele tavalyi hétfői részleg: Everybody Hates Chris, a The Game és az America’s Next Top Model ismétlése.

A másik nagykérdések egyike, hogy miképpen tud teljesítni a Life a 22:00-ás időpontján. Az NBC két hétig dupla részt ad le belőle, egyet hétfőn, egyet pénteken, azonban ezt követően már csak utóbbin. A Crusoe-t se feledjük ki a sorból, aki két hét múlva érkezik meg. A FOX-on nem történt változás, hozta a megszokott vetélkedőit: az Are You Smarter Than a 5th Grader?-t és Don’t Forget the Lyrics!-et.

Kábelről se feledkezzünk el, hiszen a Sci-Fi Channel-re megérkezett a Sanctuary első évadja, mivel a websorozatot nem tekintjük annak; valamint a Cartoon Network-re a Star Wars: The Clone Wars című sorozat.


free web stats