Plakátba zárva: Masters of the Universe: Revelation

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 27, 20:32-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Márciusban robbant a hír, hogy a Masters of the Universe rajzfilmsorozat újabb filmes feldolgozást kap, ami a közeljövőben kerülhet képernyőre; azonban, nem csak a filmes nézők örülhetnek, ugyanis a Netflix által is berendelésre került egy projekt. A Power-Con nevű rendezvény szolgált a bejelentésnek remek helyszínéül, ahol maga Kevin Smith avatta be a sajtót és a jelenlévőket, hogy Revelation alcímmel érkezik a ’80-as évek egyik népszerű ötletének folytatása – bizony, ne reboot-tal számoljatok, mert ott folytatják az írók, ahol abbamaradt az eredeti.

A történet középpontjában: az eltűnt Erő Karjának felkutatása áll. A főhősöknek minél előbb meg kell találnia a fegyvert, hogy megakadályozzák az univerzum megsemmisülését. Emellett, a kalandozások közepette arra is fény derül, hogy milyen titkokat rejt magában a Grayskull kastály.

Nem csak exec. producere, de showrunner-e is lesz Kevin a projektnek, aki együttműködik majd Eric Carrasco-val, Tim Sheridan-nel, Diya Mishrá-val és Marc Bernardin-nel. A gyártók sorában: a Powerhouse Animation foglal helyet, valamint a Mattel is közreműködik, akik a franchise alapjául szolgáló játékokat készítette. Kevin csak annyit mondott a projekttel kapcsolatban: hogy ez az a történet lesz, amit fiatalkorodban látni akartál volna.

Természetesen előzetes még nincs, viszont plakáttal megajándékoztatták a közönséget. Ezzel ni!


free web stats