Plakátba zárva: Downton Abbey: The Movie

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 23, 19:05-kor a(z) MoziGuru,Vizuális egyveleg témába.

A Downton Abbey nem az az elképzelés, ami itthon nagy nézőtömeget mozgatott volna meg, de az tény, hogy nemzetközi fronton számos elismerést zsebelt be. A mai napig amondó vagyok, hogy a DunaTV kínálatában tökéletes helye lenne, de egyelőre csak kisebb kábeles premierjén van túl. Ha emlékeim a helyükön vannak, talán a Story4-en volt elsőként látható. Az országos debüt még kiadóhelyen, és közszolgálati tévén megtalálná a korosztályát – csak egy tipp, feléjük, hogy mire lenne érdemes költeni.Mint azt korábban olvashattátok, immáron nyakunkon a mozifilmjének érkezése, hiszen szeptember 12-én lesz terítéken. A főszereplők többsége visszatért, így senki se érezhet hiányosságot, ha végig nézte az elmúlt évadjait és benevez a filmre.

Révén, hogy nagyon közel a globális premierje, így egy rakatnyi kreatívot készítettek hozzá. Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy a készítőknek mi volt a szándéka készítése során, mármint lesz-e Oscar-díj beérés az erőlködésükből vagy ezen a fronton már nincs esélye egy kosztümös elképzelésnek.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a plakátgaléria. Azokat se hagyjátok ki a sorból. Ha pedig tetszik, ne felejts el a megosztás gombok egyikre klikkelni!)


free web stats