Plakátba zárva: The Mandalorian

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 10:34-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A D23 nevű rendezvényen nem csak előzetest kapott The Mandalorian című Disney+ sorozat, hanem az első hivatalos plakátját is, ami hangulatban nagyon adja. Rajta mi látható? A csillagos égbolt, ami alatt feltűnik a mandalori fejvadász, akit Pedro Pascal formál meg; valamint hajója, mint a Razorcrest nevet hordozza. November 12-én kerül a streaming szolgáltatás kínálatába. Ezen kívül felfedezhetjük a logók sorát, amik plusz információkat hintenek el azok számára, akik nem tudnák, hogy mik szerepelnek majd a Disney+ kínálatában. Mondjuk eléggé megtévesztő, hiszen egyből laikusként feltevődik a kérdés benne: mit keres a Marvel logója egy Star Wars sorozat plakátján?!

A története 3 évvel a második Halálcsillag elpusztítása után játszódik, a galaxis peremvidékén, ahol egy mandalori fejvadász próbál érvényesülni. A szereplők sorában: Pascal mellett: Carl Weathers, Emily Swallow, Giancarlo Esposito, Gina Carano, Nick Nolte, Omid Abtahi és Werner Herzog. A pilot rendezéséért: Dave Filoni felel, aki korábban közreműködött a Star Wars: Resistance és a Star Wars: Rebels sorozatokban is. További készítők között: Jon Favreau, Bryce Dallas Howard, Colin Wilson, Deborah Cjow, Kathleen Kennedy, Rick Famuyiwa és Taika Waititi.

Első ízben 8 epizódot kapunk. Igaz, arról egylőre nincs információ, hogy egyben vagy heti rendszerességgel, az viszont már könyvelhető, hogy keddi premier(ek)ről lesz szó. A gyártásért természetesen a LucasFilm felel.


free web stats