Délelőtti előzetes: High School Musical: The Musical: The Series

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 11:31-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy a The Mandalorian lesz a novemberi Disney+ egyetlen húzócíme, felhívnám a figyelmet a High School Musical: The Musical: The Series-re. Anno a tévéfilmekkel sorra döntötték meg a kábeles rekordokat, így nem is véletlenül, hogy felélesztik egy 10 részes sorozat formájában – mégis csak gyermekbarát produkcióról van szó, amelyet Tim Deferle készítésével tálalnak. A rendezéséért Tamra Davis fele, aki korábban a CBS-es Love Monkey pilotját felügyelte hasonló munkakörben, bár azt hozzátenném, hogy nem élt hosszú életet.

A kreátorok között: Barry Rosebush, Bill Borden és Oliver Goldstick. A főszereplők sorában: Dara Reneé, Frankie A. Rodriguez, Joshua Bassett, Julia Lester, Kate Rinders, Larry Saperstein, Mark St. Cryr, Matt Cornett, Olivia Rodrigo és Sofia Wylie.

Kicsit doku-s kivitelt képzeljetek magatok elé, ami East High-ba viszi el a nézőket, ahol egy diákcsoport követi az éppen premierje előtt álló első High School Musical produkció nyitó estéjét. Nézzük a folytatásban az ajánlóját. A sorozat november 17-én debütál, ugyanazon a napon, mint a fentebb emlegetett Star Wars sorozat.free web stats