Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 27, 10:44-kor a(z) Hírek témába.

 • A Disney Channel műsorán landolt a Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur című elképzelés attól függetlenül, hogy a Disney+ áll szorosabb kötelékben a Marvel TV-vel. Az animációs sorozat középpontjában: a 13 éves szupergéniusz Lunella Lafayette és az ő 10 tonnás T-Rex-e áll, valamint kalandozásuk. Miután főhősnőnk egy véletlen örvénnyel áthozza napjaink New Yorkjába a T-Rex, a duó együtt dolgozik azon, hogy megvédjék a város Alsó-Keleti oldalát a veszélyektől. A készítői sorában: Helen Sugland, Jeff Howard, Kate Kondell, Laurence Fishburne és Steve Loter. A gyártásában a Marvel Animation mellett a Cinema Gypsy Productions is jelen lesz.
 • A Disney+ heti rendszerességgel hozza majd a sorozataihoz a friss utánpótlást. Azért ide is leírom, hátha valaki csak hírmorzsákat jár olvasni.
 • Október 2-án érkezik az E!-féle Total Divas 9. évadja, amibe feltűnik: Ronda Rousey és Sonya Deville. Emellett visszatér Nataly, Naomi és Nia Jax. Itt tekinthető meg a friss előzetese.
 • Október 13-án a Discovery Channel-en feltűnik egy újabb sorozat, amit Alex Gibney és Steven Spielberg készítésével kapunk meg. A jelenleg Why We Hate munkacímen futó projektből 6 epizód készül és az exec. producerei között helyet kap: Geeta Gandbhir és Sim Pollard. Előzetes már van hozzá. A doku-reality lényege, hogy megértesse a gyűlöletet, amiknek rengeteg áldozata lehet, vegyünk alapul csak egy Holokausztot vagy egy játszótéren történő zaklatást.
 • A Freeform eléggé érdekes reality-nek adott zöld utat. A Wrap Battle arra hívatott, hogy megversenyeztesse azokat az embereket, akik magukat a legjobb ajándékcsomagolóknak tartják, hogy a végé 50 ezer dollárral jutalmazza a kreativitásuk. A fejlesztők sorában: Michael Levitt szerepel. 2019/20-as idényben találkozhatunk vele legkorábban.
 • A Disney+ kínálatába 2020 februárjában érkezik a Star Wars: The Clone Wars 7. évadja.
 • Wyatt Russell és Emily VanCamp szintén jelen lesz, mint főszereplő a The Falcon and the Winter Soldier című sorozatban. Előbbi John Walker-t formálja meg, akit úgy is ismerhetünk, mint Super Patriot, aki egy gazember lesz, aki irigykedik Amerika Kapitányra és annak hősies helyzetére; míg utóbbi Sharon Carter-t alakíthatja, azaz a 13-as ügynököt. 2020 őszén érkezhet legkorábban.
 • A BET új szitkomot rendelt be WHIPs címmel, melynek pilotját Wanda Sykes írja. További készítők között: Page Hurwitz és Kim McKoy. A történetének középpontjában: a ’80-as és ’90-es évekből négy szitkom színész, akik próbálják magánéletüket és karrierjüket navigálni egy fedél alatt.
 • Ewan McGregor főszereplésével a D23 nevű expon berendelésre került egy újabb Star Warssorozat, amelynek főhőse Obi-Wan Kenobi lesz.
 • Az USA Network bemutatta az első előzetesét a Briarpatch-nek, az csatorna egyik még premierjére nem tűzött sorozatának, amelynek főszereplője: Rosario Dawson lesz. Középpontjában: egy nyomozónő, aki hazatér texas-i határmenti szülővárosába, hogy felgöngyölítse testvére gyilkosságának ügyét – azonban szembesülnie kell, hogy a korrupció ismét virágkorát éli a kisvárosban. További szereplők között: Alan Cumming, Brian Geraghty, Ed Asner, Edi Gathegi, Jay R. Ferguson és Kim Dickens. A pilotját Ana Lily Amirpour és Yann Demange rendezi, aminek Ross Thomas könyve adja az alapjait.
 • Szeptember 28-án debütál a Saturday Night Live 45. évadja. Az évadnyitányban: Woody Harrelson és Billie Eilish tűnik fel. Október 5-én Phoebe Waller-Bridge és Taylor Swift felel a show minőségéért, míg október 12-én: David Harbour és Camila Cabello. Előre láthatólag a november 2-i adásban Kristen Stewart, míg a december 21-iben Eddi Murphy lesz ott.
 • A Comedy Central berendelte a Drunk History 7. évadját, ami 16 új epizódot szállít.
 • Chadwick Boyd és Emily Hutchinson zsűritag lesz a Christmas Cookie Matchup című Hallmark Drama-ra érkező reality-ben, amiben kétfős csapatok versenyeznek otthoni környezetben. A műsorvezetője: Jack Wagner.
 • A Netflix berendelt egy 8-részes sorozatot Clickbait címmel, amelynek forgatása Ausztráliában zajlik majd. Tony Ayres és David Heyman thriller drámája karakter központúságra építkezne, amelynek középpontjában a „valós én” és a virtuális identitás között növekvő távolság kap helyet. Célja, hogy feltárja a legveszélyesebb hatásait a közösségi médiának.

free web stats