Délutáni előzetes: Briarpatch

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 27, 14:46-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

2020-ban se akar az USA Network lemaradni a konkurenciától, ezért már most belekezd a jövő évi premierjeinek promózásába. Lehet fejben tartani a Briarpatch-et, aminek készítői között a Mr. Robot és a Homecoming készítői kapnak helyet – csak azért említem meg ezt a tényt, mert a csatorna marketingesei is fontosnak érezték a kihangsúlyozását.

A sorozat az antológia műfaját akarja erősíteni. Ross Thomas azonos című könyve szolgáltatja az alapjait. A pilot készítői között kap helyet: Ana Lily Amirpour és Yann Demange; míg a forgatókönyvet: Andy Greenwald rakta össze – a munkájukba besegített: Chad Hamilton, Rosario Dawson és Sam Esmail. A történet középpontjában: egy nyomozónő, aki visszatér texas-i határmenti szülővárosába. Az ügyben érkezik, hogy megtalálja testvére gyilkosát, akit autóba rejtett bombával gyilkolnak meg. Ekkor tudatosul magában, hogy ismét felcsapta fejét a korrupció; amit annak idején úgy vélt, sikerült felszámoltatni.

A szereplők között: Alan Cumming, Brain Geraghty, Ed Asner, Edi Gathegi, Jay R. Ferguson, Kim Dickens és Rosario Dawson. A gyártásáért négy stúdió is felelni fog, név szerint az Anonymous Content, az Esmail Corp, a Paramount TV és a Universal Cable Productions. Az első évadját Albuquerque-ban vették fel, Új-Mexikóban. Az őszi Toronto-i Nemzetközi Filmfesztiválon is feltűnik a produkció, csakhogy kapjon egy kis reflektorfényt világszinten. Mutatnám a legfrissebb ajánlóját.

Aki pedig a közösségi háló világában keresné, némi segítség: Facebook: Facebook.com/BriarpatchUSA Twitter: @Briarpatch_USA Instagram: @Briarpatch_USA Hashtag: #Briarpatch

A tovább mögött megtekinthető az előzetese!free web stats