Délelőtti előzetes: The Morning Show

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 10:54-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Az Apple is becsatlakozik sorozatgyártásba. Már egy ideje a levegőben volt a hír, de tavasszal megtörtént a bejelentést, melynek értelmében nemsokára elstartol az Apple TV+ névre hallgató streaming szolgáltatásuk, amelynek egyik zászlóshajója a The Morning Show lesz. (Mellette a jelenleg ismert listán helyet kap: az Amazing Stories, a Defending Jacob, a Dickinson, a For All Mankind, a Home Before Dark, a Mythic Quest, a See, a Servant és a Truth be Told.)

A történetének középpontjában egy reggeli beszélgetés műsor áll majd. Láthatjuk, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a szakmabelieknek, illetve a háttér mögé is nézhetünk, miként készülnek az ilyen műsorok – amiből valljuk be, van bőszen a tévében, elég csak a magyar fronton körbenézni.

A 10 részes berendelése már adott. A szereplők sorában: Bell Powley, Billy Crudup, Desean Terry, Gugu Mbatha-Raw, Jennifer Aniston, Karen Pittman, Mark Duplass, Nestor Cabonell, Reese Witherspoon és Steve Carell. A pilot rendezéséért Mini Leder felelt, míg a forgatókönyvért: Jay Carson. További készítők között: Brian Stelter, Jennifer Aniston, Kerry Ehrin, Michael Ellenberg és Reese Witherspoon.

A gyártásáért az Echo Films, a Hello Sunshine (Truth be Told, Little Fires Everywhere), és a Media Res felelt. Mutatnám a nemrég kijött rendes ajánlóját, valamint egy régebbit is, amit nem posztoltunk még.


(A tovább mögött egy másik előzetes. Azt se hagyjátok ki!)free web stats