Déli előzetes: Dickinson

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 15:00-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Az Apple TV+ megkezdte két első zászlóshajósának a marketingjét. Az egyikről már délelőtt folyamán volt szó, ami a The Morning Show lenne; a másikra pedig most helyezném a hangsúlyt, ami a Dickinson volna. Szintén a 2019/20-as idény első felében érkezik, közvetlenül a streaming szolgáltatásának startja felé.

10 részes berendeléssel büszkélkedik. Egykamerás szitkommal számoljunk, amit Alena Smith írásával, valamint David Gordon Green rendezésével kapunk. A történetének középpontjában: egy nő áll, aki küzd azért, hogy hangját hallattassa a világban. Emily Dickinson élete adja majd az inspirációt, aki egy 19. századi költő. További készítők sorában: Alex Goldstone, Ashley Zalta, Darlene Hunt, Michael Sugar és Paul Lee. A szereplők sorában: Hailee Steinfeld, valamint Adrian Blake Enscoe, Anny Baryshnikov, Ella Hunt, Jane Krakowski, Matt Lauria és Toby Huss.

A gyártásáért: az Anonymous Content (13 Reasons Why, Catch 22), a Sudar23 Productions és a wiip (Queen America) felel. Mutatnám a napokban kiadott ajánlóját.free web stats