Worst Week – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: focilap 2008 October 4, 23:30-kor a(z) 2008/09 sorozatai,kritika,Pilot témába.


Az alaptörténet egyszerű egy fiatal pár be szeretné jelenteni a lány szüleinek, hogy összeházasodnak és jön az utód. Csak egy a bökkenő a jövendőbeli férj mindet elszúr és emiatt az apósával elég rossz a viszonya.

Megjegyzés: A történet egyébként az angol Worst Week of My Life feldolgozása. Aki megnézi a Pilotot rögtön rá fog jönni, hogy ez nem egy tipikus szitkom lesz, hiszen inkább a fizikai poénokra épít, ellenben a többi szitkommal, amik a frappáns beszólásokra. Az első részben a leendő házaspár elutazik a szülőkhöz, de a (leendő) férj csak később fog érkezni, mert elmegy egy partyra. A party lezajlik eddig minden rendben van, de utána elszabadul a pokol. A poénokat nem akarom lelőni, így tovább nem részletezem a dolgot. A végén egy cliffhanger-szerű dolog van, de ez még a második részben nem jön elő. Talán a későbbiekben.

Végszó: Nagyon örültem, hogy végre van egy igazi fizikai poénokra építő szitkom. A kérdés, hogy meddig. A karakterek egyenlőre nem tűnnek különlegesnek, még a nevüket se tudtam megjegyezni, de a pilottal meg voltam elégedve, tuti folytatni fogom.

3.5/5

This entry has a rating of 3.5

free web stats