Plakátba zárva: The I-Land

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 31, 9:55-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Limitált sorozattal támad a Netflix. 7 résszel hoz majd egy délutáni kikapcsolódást – legalábbis az előzetese azt mondatja, hogy a The I-Land arra hivatott, hogy felélessze a rejtélyes szigeten rekedés stílusát, amit a misztikum és a sok teória gyártás hat át. Vélhetően, aki belekezd, az be is fogja fejezni.

Ismét pár tény róla. A sorozat még tavaly ősszel került berendelésre, ugyanakkor, mint az October Faction és a Warrior Nun. Mind a három arra hivatott, hogy egy jó kis sci-fit szállítson. Előbbinél az adja az alapot, hogy 10 ember egy rejtélyes szigeten ébred úgy, hogy nincsenek tudatában annak, miként kerültek oda. A forgatókönyvet: Neil LaBute és Lucy Teitler írta. A főbb szereplők sorában: Kate Bosworth, Sibylla Deen, Kota Eberhardt, Gilles Geary, Natalie Martinez, Anthony Lee Medina, Ronald Peet, Alex Pettyfer, Kyle Schmid és Michelle Veintimilla – valamint mellékszereplőként: Maria Conchita Alonso, Chad Crumley és Dalia Davi.

Mutatnám a nemrég netre dobott kreatívját. Szeptember 12-én okosabbak leszünk, mi is ez valójában?! Illetve képes lesz-e feléleszteni egy Lost deja vu-t bennem?!


free web stats