Promóképek az NCIS 17. évadjának nyitányához

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 3, 17:00-kor a(z) Promo,videó témába.

Azoknál, akik régen néztek az NCIS-t vagy csak fél füllel hallgatták a kedd esti premierjeit a TV2-n, Ziva neve ismerősen csenghet. Anno a 11. évadnál láthattuk utoljára a karakterét alakító színésznőt, Cote de Pablo-t, hogy egészen pontos legyek az 11×02-ben. Történt ugyanis annak idején, hogy a 2012/13-as idényben lejárt a szerződése, ami nem került meghosszabbításra, így kiszállt a produkcióból. A helyére hozták be Emily Wickersham-t, aki jelenleg is ott a szereplőgárdában, szóval a pótlása úgy fest: bevált. Aki nyomon követte az előző évadzárását, vagy csak hírek között olvasta, az tudhatja, hogy a 16×24 végén feltűnt a karaktere, azaz ezzel egy olyan sebet téptek fel az írók, amire régóta vártunk, hiszen elég sokáig a levegőbe volt az a teóriagyártása, hogy mi is történhetett vele pontosan, illetve túlélte-e az a bizonyos jelenetet. (Nem spoilerezném el.)

Vélhetően most megtudjuk mindenre a választ, így, akik anno a 11. évadnál szálltak ki, kutyakötlességük az, hogy visszajöjjenek és megcsekkolják, hogy az írók, mit dobnak elénk magyarázat gyanánt. Az évadnyitó az Out of the Darkness címet hordozza. A forgatókönyvét: Gina Lucita Monreal írta, míg a rendezésért: Terrence O’Hara felelt. Az is biztos, hogy a vendégszereplők között helyet kap: Cote mellett: Damon Dayoub (Adam Eshel), Mouzam Makkar (Sahar), Dale Godboldo (Cy), Hossein Mardani (Mister Rogers), Nolan Freeman (Willie) és Monib Abhat (Security Guard #1).

És azt az extra hírt se feledjük, hogy a 17. etapban látni fogjuk még másik két epizódban is. Íme a kiadott promóciós fotók.

Illetve van egy másik, ahol az extra veterán Gibbs ügynökkel, azaz Mark Harmon-nal mutatkozik.

(A ‘tovább mögött’ ott lapul az FBI-os közös előzetese. Illetve egy instagramos kulisszás bejegyzés.)free web stats