Újabb promóciós fotó a The Mandalorian-hez

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 5, 15:22-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Promo témába.

Egyesek szerint a Disney+ lehet a méltó vetélytársa a Netflix-nek. Az biztos, hogy nagy hangsúlyban lesz műsorrendi struktúra, hiszen előbbi ugyanazzal a modellezéssel dolgozik, mint a tévécsatornák, azaz hetiben szállítja majd a friss részeket – míg a konkurencia ugye egységesen egyben tálalja, egyes esetekben pedig kettévágva az évadot.

Az viszont adott, hogy november 12-én érkezik az élőszereplő Star Wars-sorozat a The Mandalorian személyében. Felkészültetek rá?

Az Entertainment Weekly hozott el egy újabb promóciós fotót hozzá. A sorozat időben ugye A Jedi visszatér után, illetve Az ébredő erő előtt játszódik. A készítők nem titkolt szándéka, hogy olyan ismert lényeket is képernyőre hozzanak, amikkel még inkább erősíteni tudják a nosztalgiafaktort. Így fedezhetjük fel a kiadott képen két trandoshai harcost, akivel – az egyelőre karakternév nélküli – főhősünk harcol. A lényeket elsőként George Lucas első trilógiájában láthatták a rajongók. Érdemes még annyit megemlíteni, hogy a harcosok egyike sem Bossk, ami/aki a fajhoz tartozó fejvadász volna – ezt szintén megerősítették.

A sorozat két showrunnerje, Jon Favreau (The Lion King) és Davi Filoni (The Clone Wars) azt is elárulta, hogy válaszokat kapunk az Első Rend megszületésére is, ami nem feltétlenül biztos, hogy abban az időszakban történt, amikor a Birodalom legyőzésre került.


free web stats