Nyomuljunk a suliban Stranger Things-ruhákban?

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 6, 20:01-kor a(z) Fun témába.

Ott kezdődik minden, hogy lassan egy hónapja hever a telefonom megnyitott lapjai között (ez annyit jelentene, hogy érdemes foglalkozni vele!) az egyik ruházati boltnak weboldal elérhetősége, ahol Stranger Things-es felsőket és kiegészítőket lehet vásárolni. (Elvileg hivatalos értékesítő, mert Stranger Things-es táskába teszik a kiszemelt „szépségeket”.) Most, az iskola elkezdődésével már a tinédzsereknél nem mindegy az öltözködés. Mindenki a legtrendibb akar lenni, és az ebben a szép, hogy a kultsorozatok is meghatározzák őket. Nem is véletlen, hogy velük adják el a brand-et mindenhol. Az nem újdonság, hogy a sorozat sikeréből mindenki meg akar gazdagodni, mivel július 4-e előtt elég sok cikk született hasonló témakörben. Mivel még mindig jelen van a kollekció a magyarországi piacon, így úgy döntöttem, hogy most ragadok billentyűt és hozom el nektek!

Nah, meg az is kellett hozzá, hogy az egyik twitteres ismerősöm egy olyan pólóban menjen moziba, ami nagyon adja. Visszakanyarodva… A Pull & Bear-ről volna szó, ha még nem esett le, amelynek kínálatát ide klikkelve találjátok. Azt nem mondom, hogy mindenki talál a maga méretében, mert hazugság lenne, de egy szemre vételezést megérdemel, mert a tinédzsereken nagyon adja az összes egyszerű kivitel magát.

Kezdeném a sort az összeállt tinikkel, akiknek a castingja olyan jóra sikerült, hogy akár ők is játszhatnának a sorozatban.

Árazás szempontjából mindenki döntse el maga, hogy vészes vagy sem. 4.995 Ft-tól indulnak az árak, vélhetően a megvásárolt licence díj miatt. Én amondó vagyok, hogy ilyen összegért kicsit a neten szétnézve jóval ötletesebbeket találtok a pólónyomtatós weboldalaknál – de ez nem a fikázás helye, csak inkább a tájékoztatásé.

(A ‘tovább mögött’ még néhány kreatív megtekinthető! Lementettem, hogy a jövő nemzedéke lássa, miután lekerül onnan!)


free web stats